Aanbod volwassenen

Creatieve workshops

Quote - Het KleurRijk

Art is for everybody

(Keith Haring)

We zijn allemaal bezig met onze carrière, ons gezin of ons sociaal leven. Er is altijd wel iets te doen. Het is geen luxe om onszelf me-time, rust of verdieping te gunnen. Door creatief bezig te zijn kan je de verbinding met jezelf terug vinden.

Kom mee genieten van de creatieve workshops in een warme en ongedwongen sfeer!

Zorgenmonstertje vilten

Wil je de magie van het vilten ervaren? Plukjes zachte wol, warm water, zeep en al snel voel je de wol onder je handen krimpen… een magisch moment! Het natvilten is een oeroude techniek, ideaal om er zelf dit zachte knuffelmonstertje voor de kinderen mee te maken.

Zorgmonstertjes Het KleurRijkKinderen houden hun zorgen, angsten en behoeften vaak voor zichzelf. In deze situatie bieden deze zorgenmonstertjes de perfecte mogelijkheid om hun zorgen privé kwijt te kunnen. Ze maken een propje van hun geschreven of getekende zorgen en steken het eenvoudigweg in de mond van een zorgenmonstertje. Die eet het lekker op! Dit lost het probleem niet op, maar het is een eerste stap naar zich beter voelen.

Ouders, leerkrachten of… die een tekening/ briefje in de mond van een zorgenmonstertje vinden, krijgen zo de kans om met het kind over de zorgen te praten waar ze anders misschien niet eens weet van hadden.

 • Wie

  alle volwassenen welkom, geen ervaring nodig

 • Wanneer:

  zaterdagvoormiddag 14/05 van 10 tot 12.30 uur

 • Aantal:

  min. 4 en max. 8 volwassenen

 • Prijs:

  39 euro, inclusief alle materialen, thee, water en een knabbel
  Zelf mee te brengen: schort en badhanddoekje