Aanbod volwassenen

Creatieve workshops

Quote - Het KleurRijk

Art is for everybody

(Keith Haring)

We zijn allemaal bezig met onze carrière, ons gezin of ons sociaal leven. Er is altijd wel iets te doen. Het is geen luxe om onszelf me-time, rust of verdieping te gunnen. Door creatief bezig te zijn kan je de verbinding met jezelf terug vinden.

Kom mee genieten van de creatieve workshops in een warme en ongedwongen sfeer!

Meditatief schilderen - thema "Meer balans"

Het KleurRijk - meditatief schilderen - meer balans Meditatief schilderen is een toegangspoort naar meer bewustzijn, innerlijke stilte en creativiteit. Het brengt je in contact met wie je bent, wat er speelt in jouw leven en wat er belangrijk is voor jou. Het zet je in beweging om jouw eigen kleuren meer te laten stralen!

Het thema van deze avond is “Meer balans!”. We starten met een meditatie- of ontspanningsmoment en we beleven het nat-in-nat schilderen van een yin-yangsymbool. Deze oefening heeft een harmoniserende werking. Er is ruimte om te reflecteren over wat je maakte. We geven het spelende kind in onszelf de ruimte, om los van goed en mooi, los van dwingende normen mee te gaan met wat zich aandient.

 • Wie

  Het gaat hierbij niet om artistiek zijn, maar om authentiek zijn. Alle volwassenen zijn dus welkom, je hebt zeker geen ervaring nodig.

 • Wanneer:

  Donderdagavond 16/02/2023 van 19.30 uur tot 21.30 uur

 • Aantal:

  min. 2 en max. 4 volwassenen

 • Prijs:

  25 euro, inclusief materialen, thee, water en een knabbel